Przykładowe Menu
Poniedziałek
Śniadanie godz. 8.30-9.00
-Kawa INKA z mlekiem, herbata porzeczkowa, chleb z masłem, ser żółty z dziurami, pomidor, sałata;
II Śniadanie godz. 10.00
-Owoce/ Warzywa
Zupa godz. 12.00
-Zupa z fasolki szparagowej;
Obiad godz. 14.00
-Makaron penny, spaghetti z warzywami, kompot owocowy;
Podwieczorek godz. 15.30
-Budyń z musem;
Wtorek
Śniadanie godz. 8.30-9.00
-Kakao ciemne z mlekiem, herbata z ciemnych owoców, chleb ziarnisty z masłem, pasta zielona z avokado, papryka paseczki, roszponka;
II Śniadanie godz. 10.00
-Owoce/ Warzywa
Zupa godz. 12.00
-Zupa pomidorowa;
Obiad godz. 14.00
-Filet z kurczaka w płatkach, ziemniaki z masłem; marchewka w sosie beszamelowym, kompot owocowy;
Podwieczorek godz. 15.30
-Bułka maślana z masłem i konfiturą;
Środa
Śniadanie godz. 8.30-9.00
-Kaszka manna z sokiem, herbata owocowa, bagietka, pasta brzoskwiniowa z miętą, powidła śliwkowe;
II Śniadanie godz. 10.00
-Owoce/ Warzywa
Zupa godz. 12.00
-Rosół z makaronem i lubczykiem;
Obiad godz. 14.00
-Pieczeń ze schabu, kluski śląskie, buraczki;
Podwieczorek godz. 15.30
-Kanapki z jajkiem i szczypiorkiem;
Czwartek
Śniadanie godz. 8.30-9.00
-Mleko z miodem, herbata owocowa, chleb z masłem, polędwica, ogórek, pomidor;
II Śniadanie godz. 10.00
-Owoce/ Warzywa
Zupa godz. 12.00
-Krem z białych warzyw;
Obiad godz. 14.00
-Łazanki, kompot;
Podwieczorek godz. 15.30
-Kefir owocowy, pieczywo kukurydziane;
Piątek
Śniadanie godz. 8.30-9.00
-Kawa zbożowa CARO, herbata, chleb z masłem, pasta z tuńczyka, pomidory koktajlowe, szczypiorek;
II Śniadanie godz. 10.00
-Owoce/ Warzywa
Zupa godz. 12.00
-Szczawiowa z jajkiem;
Obiad godz. 14.00
-Racuchy z jabłkami, kompot;
Podwieczorek godz. 15.30
-Sałatka z makaronu muszelki z kukurydzą, szynka drobiowa, ogórek zielony i papryka, przekąska chlebowa;